Пеле пак влезе в болница, поръча си пуканки

В момента той е в процес на химиотерапия
14 фев 2022 19:41, Александър Попов
5
Пеле пак влезе в болница, поръча си пуканки
Снимка: БГНЕС

Легендата на световния футбол Пеле продължава да изпитва здравословни проблеми. 81-годишният бразилец отново е в болница, за да продължи лечението си.

През септември 2021 година на него му беше направена операция за отстраняване на тумор от дебелото черво. В момента той е в процес на химиотерапия.

"Приятели, както всеки месец, отивам в болницата, за да продължа лечението си. Поръчах си голям телевизор и пуканки, за да гледам Супербоул. Гледах мача, въпреки че приятелят ми Том Брейди не играе. Благодаря Ви за всички послания, изразяващи любовта Ви", написа самият той в Туитър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Пеле
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
Освен, че е най-големият, той беше истински джентълмен на и извън терена, а не като днешните плюещи и ритащи се татуирани "звезди". Желая му здраве!
3
1
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОЯ БЕШЕ С 15 РАЗЛИЧНИ РАЗСЕЙКИ! ЩЕ РЕЖЕШ , ЩЕ РЕЖЕШ И ПОДМЕНЯШ С ГУМА НО ВСИЧКО Е С ГРАНИЦИ! НЕ ЗНАМ КАКВО ЗНАЧИ ДА ИМАШ РАЗСЕЙКИ ТОЧНО, НО ЗНАМ , ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ТАКИВА ПРЕДСМЪРТНО
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Взел дал е вече.
1
0
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 2 години
Дано оздравее! Неслучайно е прозвището му. Голям, огромен, ненадминат футболист. Личният му живот е почти като на останалите тъмнокожи или кафеникави бразилски играчи. Не е като да си от сой като Кака например. Както и да е, стискам му палци!